Nieuwe hotspot: Spirit

Afgelopen weekend ben ik naar het gezellige Rotterdam geweest om bij te kletsen met een goede vriendin van vroeger. Op advies van haar moeder zijn we naar de Groene Passage gegaan. Dit is een mens- en milieuvriendelijk winkelcentrum waar een natuurvoedingssupermarkt huisvest, verschillende cursussen en opleidingen worden gegeven en een heerlijk restaurant zit. Dit restaurant heet Spirit en alle gerechten worden dagelijks zelf vers gemaakt met uitsluitend biologische en natuurlijke ingrediënten. Biologisch houdt in dit geval in dat er geen chemische groei- en bestrijdingsmiddelen zijn toegevoegd aan de producten. 
Het leuke aan het concept van Spirit is dat je uit allerlei heerlijke gerechten kunt kiezen. En je hoeft niet 1 gerecht te kiezen, maar je kunt van alles een beetje nemen!

Je betaalt namelijk per 100 gram. Ideaal om eens heerlijk verschillende dingen uit te proberen. Bij het eten staat vermeld welke producten glutenvrij en veganistisch zijn. Zo is er voor ieder wat wils! 


Wij hebben genoten van een gezond sapje met appel, komkommer, venkel, citroen en bleekselderij. Daarnaast hebben we ons flink laten gaan bij het lopend buffet en hebben we onder andere zoete aardappel-bloemkool salade, tempeh, polenta, linzensalade en asperges gegeten. 


Dit restaurant is een echte aanrader voor een gezonde lunch of diner. Een originele en laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende soorten gerechten. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0